В церкві пройшов refresh weekend «Миротворець»

Нещодавно в нашій церкві відбувся виїзд на вихідні для спільного відпочинку та духовного росту. Ця подія була присвячена темі: «Миротворець». Ми мали чудові семінари, про те, як вирішувати конфлікти та будувати відносини з людьми біблійним шляхом.

Біблія говорить, що: «блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть.» (Матвія 5:9)

Ось кілька думок з семінару:

Кредо миротворця:

1. Замість того, щоб концентруватись на своїх бажаннях і переживати про те, що інші мають відповідати нашим очікуванням, ми маємо, перш за все, знаходити радість і спокій в Бозі, шукати Божої сили і мудрості для себе і своєї поведінки, адже ми можемо неправильно сприймати обставини і людей в нашому житті. Ми маємо прославляти Бога, перш за все, своїм життям, а не думати про інших, чому вони цього не роблять.

2. Замість того, щоб звинувачувати в конфлікті інших чи противитись, коли інші виправляють нас, ми маємо довіряти Богу і брати на себе відповідальність за свій вклад в конфлікт, визнавати свої помилки, просити Бога допомогти нам змінити наші звички і слова, які призводять до конфліктних ситуацій з іншими людьми.

3. Замість того, щоб ховатись і прикидатись, що конфлікту немає або обговорювати людей за їх спинами, ми маємо бути або милосердними до незначних помилок людей, або особисто говорити з ними про їхні помилки і гріхи, які роблять нам боляче, в дусі лагідності і любові, пам’ятаючи, що ми також є грішниками і нічим не кращі за інших.

4. Замість того, щоб робити необґрунтовані висновки про людей чи дозволяти відносинам псуватись, ми будемо приймати людей такими, які вони є, як Христос прийняв нас до Себе; активно шукати справжнього миру і примирення, прощаючи людей, як Бог простив нам. Будемо шукати справедливого і взаємовигідного рішення наших конфліктів.

mirotvorets-5

mirotvorets-4

mirotvorets-2

mirotvorets-3

більше фото дивіться в наших альбомах у Фейсбук та ВКонтакті

Комментировать

Прокоментуйте першим!

avatar
  Підписатися  
Підписка